TÂRGUL NAȚIONAL PENTRU ARTIZANAT ŞI MEŞTEŞUGURI 2022

TÂRGUL NAȚIONAL PENTRU ARTIZANAT ŞI MEŞTEŞUGURI 2022

TÂRGUL NAȚIONAL PENTRU ARTIZANAT ŞI MEŞTEŞUGURI 2022

În perioada 3 Noiembrie – 6 Noiembrie 2022, TÂRGUL Național PENTRU ARTIZANAT ŞI MEŞTEŞUGURI 2022, eveniment ce va avea loc la Iaşi, în incinta Atrium – Palas Mall.

Pentru a putea participa la târg, operatorii economici se pot înscrie pe site-ul www.programe-imm.ro aplicaţie deschisă începând cu 25.10.2022, ora 10.00. Ultima zi de înscriere pentru participare la târg este 29.10.2022 ora 20.00.

Dintre beneficiile acordate prin intermediul Programului, fac parte:

– Asigurarea participării gratuite la târg pentru beneficiarii selectaţi în urma înscrierii online în program;

– Vor fi suportate cheltuieli pentru cazarea și transportul beneficiarilor și al produselor acestora la/de la eveniment în sumă forfetară de 2500 lei/beneficiar. În cazul beneficiarilor reprezentați de societăţi cooperative, inclusiv societăţi cooperative meşteşugăreşti mixte, de asociaţii sau fundaţii, suma forfetară de 2500 lei se acordă fiecărui expozant înscris distinct în aplicația electronică de către beneficiar, în limita a maximum 10 expozanți înscriși de aceeași organizație.

Acţiunile desfăşurate în cadrul Programului sunt: organizarea unui târg regional al meşteşugarilor şi artizanilor sub forma unei expoziţii cu vânzare, organizarea DE ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către artizani şi meşteşugari.

Pot beneficia de prevederile Programului următorii operatori economici: întreprinderi mici şi mijlocii, societăţile cooperative, inclusiv societăţile cooperative meşteşugăreşti mixte, persoanele fizice autorizate care desfăşoară activităţi economice în mod independent, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, precum şi asociaţiile sau fundaţiile care îndeplinesc, cumulativ, la data solicitării, următoarele criterii:

a) au ca obiect de activitate producerea şi comercializarea produselor care păstrează specificul execuţiei manuale şi artizanale, prestarea serviciilor care presupun un număr mare de operaţii executate manual sau au ca scop promovarea meşteşugurilor, a meseriilor, a produselor şi a serviciilor cu specific tradiţional;

b) au sediul, sunt înregistraţi şi îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul României;

c) au completat formularul de înscriere online în cadrul Programului, iar în urma evaluării au fost selectaţi să participe la eveniment.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute de pe site-ul: turism.gov.ro, sau de la AIMMAIPE Iași: Bd.Tudor Vladimirescu, nr.45A , bl.B2, parter, Iași, judetul Iași, tel: 0371402212, email: oficiuiasi2@imm.gov.ro, agentia.iasi@imm.gov.ro.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.