CONFERINȚĂ DE PRESĂ AIMM CLUJ-NAPOCA - ICF ROMANIA

Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca și International Coaching Federation Romania, organizează în data de 07 martie 2023, începând cu ora 11:00, conferința de presă PROGRAM DE BUSINESS COACHING PENTRU FEMEILE ANTREPRENOR  

Evenimentul va avea loc la Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii (Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 13).   

În cadrul conferintei de presă se va anunța semnarea unui parteneriat cu scopul de a crește impactul programului Femeia Antreprenor 2022 prin coaching. 

Acest parteneriat va include servicii de business coaching pro bono* pentru 50 de beneficiari ai programului ”Femeia Antreprenor 2022” din zona de Nord-Vest, în perioada martie-decembrie 2023 prin inițiativa „Ignite” din cadrul International Coaching Federation. În conformitate cu directiva ONU: „Achive Gender Equality and empower all women and girls” Partenerul Ignite, ICF Romania, servește drept organizație de sprijin.

Numărul total de sesiuni de coaching  este de 6/beneficiar. Selecția celor 50 de beneficiari se va face respectând principiul primul venit – primul servit.

Sesiunile de coaching vor fi oferite de către membri ICF Romania beneficiarilor programului ”Femeia Antreprenor 2022” care doresc să beneficieze de această facilitate.   

De asemenea, în cadrul conferinței de presă va fi prezentat și stadiul derulării Programelor gestionate de Agenția pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca în anul 2022 și programele de finanțare vizate pentru lansare în anul 2023.

 

*Pro bono este definit ca „pentru binele public”, ceea ce înseamnă că proiectele noastre variază de la cele fără taxă la cele cu tarif redus. Definiția pro bono aferentă acestei inițiative, așa cum a fost convenită de ambele părți este: servicii fără taxă.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute direct de la sediul Agenției pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii Cluj-Napoca: Cluj-Napoca, str. Horea, nr. 13, jud. Cluj, telefon: +40 264 487 224 / +40 771 264 949, e-mail: agentia.cluj@imm.gov.ro, persoană de contact Cosmina Pușcă.   

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.