UPDATE #STARTUP NATION – PILONUL I (ROMÂNIA): SUNT TRANSMISE NOI NOTIFICĂRI DE ACCEPTARE DE PRINCIPIU LA FINANȚARE!

Vă informăm că începând de astăzi, 03 aprilie a.c., Ministerul Antreprenoriatului și Turismului transmite noi notificări de acceptare de principiu la finanțare pentru beneficiarii programului Start-Up Nation România (Pilonul I), în intervalul RUE 1-5.000.

În urma admiterii cererii de finanțare, aferentă formularului de înscriere, și primirii „Deciziei privind acceptarea de principiu la finanțare”, aplicanții vor avea de respectat următorii pași:

    1. accesarea aplicației în vederea descărcării acordului de finanțare;
    2. semnarea acordului de finanțare, cu semnătură electronică;
    3. reîncărcarea documentului semnat;
    4. transmiterea acestuia în aplicație, împreună cu dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit).

Documentele vor fi transmise în maximum 20 zile de la data primirii deciziei privind admiterea la finanțare, sub sancțiunea respingerii la finanțare.

Astfel, rugăm aplicanții să urmărească permanent contul creat pe platforma granturi.imm.gov.ro, precum și informațiile referitoare la program, publicate atat pe site-ul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului cat si pe site-ul Agentiei pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii Cluj-Napoca, pentru a se asigura de respectarea termenelor procedurale.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.