3-7 IULIE 2023 – SĂPTĂMÂNA DIPLOMAȚIEI COMERCIALE

În perioada 3-7 iulie 2023 va avea loc la Bucureşti, o nouă ediție a “Săptămânii Diplomației Comerciale”, organizată de Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior (ARICE), in contextul preocuparii pentru valorificarea potențialului de export al României și atragerea de investiții străine în țară, consacrarea și consolidarea rolului Departamentului de Comerț Exterior, inclusiv al rețelei de reprezentare economică externă, precum și întărirea relațiilor cu instituțiile și cercurile de afaceri.

Acțiunea va cuprinde o reuniune plenară, pe 4 iulie, a.c., în sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice București (Piața Romană nr,.6, Bucuresti), cu participarea unor înalți oficiali români, a structurilor asociative ale mediului de afaceri și a companiilor românești interesate să-și extindă prezența pe piețele externe.

Zilele de 5, 6 si 7 iulie a.c. vor fi dedicate întâlnirilor pragmatice ale celor peste 50 de reprezentanți economici externi cu firme și structuri asociative ale mediului de afaceri din România, pentru a examina proiecte și modalități concrete de sprijin și colaborare în demersurile de creștere a exporturilor. Întânirile se vor desfășura la sediul Camerei de Comerț București (Str. Ion Ghica, nr. 4), între orele 9:00 – 13:00.

În cazul în care sunteți interesați să obțineți informații privind oportunitățile de afaceri cu state în care nu există reprezentare comercial-economică externă, acestea vă vor fi oferite de consilierii și cadrele de conducere din cadrul Departamentului de Comerț Exterior, al Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, responsabili pentru relațiile cu țările respective.

Înscrierea se va face, prin completarea formularului, accesând urmatorul link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScL8QEV6zREsihOia0Ty1OU-RZArI_tHdZGoI-rIhWi1wbE1w/viewform?usp=sf_link , pana la data de 30.06.2023 ora 12:00.

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.